طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
مواد لازم برای سوپ شیر:
- جو : 250 گرم
- آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
- هویج نگینی شده : 150 گرم
- ذرت : 50 گرم
- سیب زمینی : 2 عدد متوسط
- شیر :1 لیتر
- خامه : 100 گرم
- نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
- جعفری یا گشنیز : برای تزیین
- طرزتهیه سوپ شیر:
در ابتدای کار برای پخت این سوپ خاص آب مرغ،سیب زمینی،جو و هویج را داخل یک ظرفی بریزید و منتظر بمانید تا کاملا بپزند .
پس از طبخ کامل مواد خامه و شیر را یکدست و صاف کرده و به مواد بیافزایید بعد از اینکه شیر کاملا با مواد جوشید حرارت گاز را خاموش کنید.
زمانی که غذا را سرو می کنید همزمان آبلیمو و نمک آن را اضافه کنید.
دقت کنید قبل از اتمام و خاموش کردن حرارت نمک به سوپ اضافه نکنید چراکه به علت داشتن شیر بریده می شود.
نکات مهم در تهیه سوپ شیر:
- شیر را بجوشانید و داغ به سوپ اضافه کنید تا سوپ بریده نشود.
- اگر دوست دارید به سوپتان آبلیمو اضافه کنید برای اینکه شیر بریده نشود حتما آبلیمو را هنگام سرو به ظرف سوپتان اضافه کنید.
- اگر از جعفری خام خوشتان نمی آید میتوانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا هم پخته شود و هم عطر بی نظیرش در سوپ احساس شود.
- اگر بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ رقیق شد، دو قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید.
- برای این سوپ میتوانید هم از جو پرک و هم از جو معمولی استفاده کنید ولی اگر از جو معمولی استفاده کردید حتما از قبل جو را خیس نمایید.
- مقدار هویج و ذرت را می توانید با توجه به ذائقه تان تغییر دهید.
- اگر نصف 1 عدد فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کنید و به سوپ شیر اضافه کنید عطر و طعم آن بی نظیر خواهد کرد.
نکات تکمیلی در مورد سوپ شیر
سوپ شیر جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ شیر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع :ashpazi98
- يكشنبه ۱۹ مرداد ۹۹