مواد لازم
- گوجه سبز 20 عدد
- جعفری تازه 300 گرم
- نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
- پیاز 3 عدد
- سینه مرغ 2 عدد
- شکر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
خورش گوجه سبز یکی از دهها نوع خورش های اصیل ایرانی است که در طبخ آن از مرغ پیاز بزرگ آرد گوجه سبز رسیده و بزرگ جعفری خشک و نعنا خشک و ادویه جات مخصوص استفاده و با پلو مصرف می شود.
برگرفته از ویکی پدیا
خورشت گوجه سبز
طرز تهیه : 2 عدد از پیازها را خرد کنید، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ ها را بهمراه 1 عدد پیاز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و 2 لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
در دیگچه همراه ما باشید.
جعفری ها را با اب سرد بشویید و بگذارید اب اضافی اش برود. سپس با چاقو جعفری ها را خرد کنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و 5 دقیقه باهم تفت دهید. نعنا خشک را نیز اضافه کنید؛ سپس تمام این مواد را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید ( وقتی آب مرغ نصف شد اضافه کنید ).
پس از 30 دقیقه گوجه سبزها و مقداری شکر را به مرغ در حال پخت اضافه کنید. 15 دقیقه صبر کنید تا طعم ها ترکیب شوند و گوجه سبزها نرم شوند. سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سفید سرو کنید ( مقدار شکر سلیقه ای میباشد ).
نکته ها : این غذا بدلیل ترشی گوجه سبز نیازی به افزودن ترشی ندارد. در صورت تمایل میتوانید بجای مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید ؛ مدت زمان پخت و آشپزی را میتوانید با توجه سلیقه شخصی تان در میزان پخت مرغ یا گوشت میتوانید کم و زیاد کنید. اما مراقب باشید گوجه سبزها له نشوند.
برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- پنجشنبه ۲۹ مهر ۹۵