دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

خورشت گوجه سبز + طرز تهیه

 مواد لازم

  • گوجه سبز 20 عدد
  • جعفری تازه 300 گرم
  • نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 3 عدد
  • سینه مرغ 2 عدد
  • شکر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

خورش گوجه سبز یکی از دهها نوع خورش های اصیل ایرانی است که در طبخ آن از مرغ پیاز بزرگ آرد گوجه سبز رسیده و بزرگ جعفری خشک و نعنا خشک و ادویه جات مخصوص استفاده و با پلو مصرف می شود.

برگرفته از ویکی پدیا 

   خورشت گوجه سبز

   طرز تهیه : 2 عدد از پیازها را خرد کنید، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ ها را بهمراه 1 عدد پیاز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و 2 لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

در دیگچه همراه ما باشید.

جعفری ها را با اب سرد بشویید و بگذارید اب اضافی اش برود. سپس با چاقو جعفری ها را خرد کنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و 5 دقیقه باهم تفت دهید. نعنا خشک را نیز اضافه کنید؛ سپس تمام این مواد را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید ( وقتی آب مرغ نصف شد اضافه کنید ).

  Image result for goje sabz

 پس از 30 دقیقه گوجه سبزها و مقداری شکر را به مرغ در حال پخت اضافه کنید. 15 دقیقه صبر کنید تا طعم ها ترکیب شوند و گوجه سبزها نرم شوند. سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سفید سرو کنید ( مقدار شکر سلیقه ای میباشد ).

 نکته ها : این غذا بدلیل ترشی گوجه سبز نیازی به افزودن ترشی ندارد. در صورت تمایل میتوانید بجای مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید ؛ مدت زمان پخت و آشپزی  را میتوانید با توجه سلیقه شخصی تان در میزان پخت مرغ یا گوشت میتوانید کم و زیاد کنید. اما مراقب باشید گوجه سبزها له نشوند.

        برای: 2 نفر

  • حاضر است در :  دقیقه

 

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی