این ترشی خیلی سریع آماده می شود. می توانید آن را همان موقع هم استفاده کنید، ولی اگر حداقل برای ۱ هفته استراحت کند، خوش طعم تر می شود.
ترشی لیته بادمجان و هویج
مواد لازم
بادمجان به میزان لازم
سرکه 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 250 گرم
هویج 5 حبه
سیر 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
ترخون به میزان لازم
نمک به دلخواه
فلفل افزودن به علاقه مندی
طرز تهیه
1- بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
2-هویج ها را پوست بگیرید و ریز نگینی کنید. آن ها به همراه مقدار کمی آب بپزید تا کاملا نرم شوند.
3- سیرها را ریز خرد کنید.
4- از 2 قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک استفاده کنید.
5- می توانید از 200 گرم ترکیب سبزیجات تازه مانند نعناع، ترخون، گشنیز و ریحان هم استفاه کنید.
6- می توانید ترشی را بلافاصله استفاده کنید، ولی برای خوش طعم شدن آن، بگذارید تا 1 هفته در یخچال استراحت کند و جا بیفتد.
می توانید بادمجان ها را با آب خیلی کم روی حرارت پایین بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود و یا آن ها را روی شعله گاز و یا در فر کبابی کنید.سپس بادمجان ها را با قدری سرکه و زردچوبه بجوشانید و با کمک چنگال و یا گوشت کوب کاملا له کنید.هویج پخته، سیر، سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک را به بادمجان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.در نهایت سرکه، نمک و در صورت تمایل فلفل به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.ترشی را در ظرفی که هوا نکشد بریزید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.آن را در یخچال نگهداری کنید.
- سه شنبه ۴ آبان ۹۵