حلوا خامه به خاطر عطر و طعم متفاوتی که دارد، مورد پسند بسیاری از افراد است، برای تهیه این حلوای خوشمزه کار چندان دشوای نخواهید داشت، مواد مورد نیاز را تهیه کرده و مطابق دستور زیر عمل کنید.
مورد نیاز :
آرد قنادی ۲۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه ریختم )
شکر ۱۴۰ گرم ( دو سوم پیمانه ریختم ) کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۷۵ گرم
روغن مایع ۹۰ میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه ریختم ) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۴پیمانه
هل ۱/۴قاشق چایخوری
طرز تهیه :
در تابهای روغن مایع و کره را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، کمی که با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط میکنیم.
آرد را در کاسهای الک کرده، سپس به یک باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سریع مخلوط میکنیم.
بهتر این که با پشت قاشق چوبی به مخلوط کردن ادامه دهیم تا گلولههای آرد کاملا باز شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و به همزدن ادامه میدهیم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و کره سرخ شود ( حدود یک ربع تفت دادم ) . وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد و کمی رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم .
طرز تهیه شربت یا شهد :
شکر و آب و گلاب را روی حرارت قرار داده تا شکر حل شود در حد حل شدن کافیه.
منبع:دوستان
- شنبه ۶ مهر ۹۸