ماکارون از شیرینی های فرانسوی خیلی شیک و خوشمزه است که با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود و در رنگ ها و طعم های مختلفی پخته میشود. لایه میانی آن را معمولا با انواع کرم ها ،شکلات سفید، نوتلا ،خامه و یا مرباهای مختلف پر میکنند.
در ایران ماکارون های رنگی چشم نوازو پرطرفدار را در شیرینی فروشی های معروف و یا در کافی شاپ ها میتوان خریداری نمود.
تهیه این شیرینی در خانه دقت و ظرافت خاصی دارد و اگر هر کدام از مراحل پخت با دقت رعایت نشود، شیرینی ها خورد خواهند شد.
شیرینی ماکارون با توجه به اینکه خشک است به راحتی در دهان آب می شود و شما میتوانید آن را داخل کاغذ پوستی درون قوطی دربسته بچینید و در فریزر قرار بدهید.
همچنین میتوان ماکارون ها را میتوان حدود 1 تا 2 هفته در جای خشک و خنک هم نگهداری کرد.
منبع:howcook1
- دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹