حتما نیازی نیست که برای درست کردن یک غذای عالی اسرار آشپزی را بدانید و در آن مهارت بسیار زیادی داشته باشید. به عنوان مثال می توانید این کیک پنیری را بدون داشتن مهارت خاصی در خانه درست کنید و خانواده را با آن خوشحال کنید. تنها کاری که لازم است انجام دهید دنبال کردن دستور زیر است. این کیک می تواند بسیار خوشمزه تر از کیک هایی باشد که در کافه ها سرو می شود.
مواد لازم برای کیک پنیری:
بیسکویت 350 گرم
کره 120 گرم
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
پنیر خامه ای 250 گرم
شکر 1/3 پیمانه
پودر وانیل 2 قاشق چایخوری
خامه ترش 1 پیمانه
خامه زده شده 250 گرم
پودر شکر 1 قاشق چایخوری
مربای آلبالو 600 گرم
طرز تهیه کیک پنیری:
بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب
کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب
هم بزنید.مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار
دهید.
داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید.
نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید. سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال نگهدارید.
اکنون کیک پنیری آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خاه زده شده اطراف کیک را تزئین کنید.
- پنجشنبه ۶ آبان ۹۵