دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

شیرینی نسکافه ای

شیرینی نسکافه ای با طعم خاص و بی نظیری که دارد یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین نوع شیرینی در ایام نوروز است . شیرینی نسکافه ای خیلی سریع و آسان آماده می شود و ماندگاری زیادی دارد و بخاطر اینکه با کره و گردو پخته میشود کالری بالایی دارد.

روش تهیه شیرینی نسکافه ای 

 ابتدا باید کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید.

 و بعد نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره هم زده شده اضافه کنید.

بعد به آنها زرده تخم مرغ و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.

 آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید.سپس کم کم به بقیه مواد اضافه کنید تا خمیر نچسبی بدست بیاید.

خمیر را ما بین نایلون باز کنید و به شکل های دلخواه  قالب بزنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید

سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا رنگ شیرینی کمی تغییر کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی