دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

طرز تهیه 7 سالاد پرطرفدار از 7 سرآشپز معروف

هر فصل سالادهای مخصوص خود را دارد و بسته به آن رنگ‌، طعم و مواد غذایی موجود در سالاد هم تغییر می‌کند. در بسیاری از کشورها مردم فقط برای خوردن سالاد به رستوران می‌روند یا اینکه برای وعده غذایی روزانه خود سالاد درست می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت سالاد یکی از بهترین ترکیبات غذایی مورد توجه همه مردم جهان است که در هر گوشه از کره خاکی به اشکال مختلف سرو می‌شود و در این میان برخی از انواع سالادها هستند که در گستره جهانی شهرت فراوان دارند و رستوران‌های مختلف آن را با دستورالعمل مشابه و یکسان آماده می‌کنند. 

سرکه، سیر تفت داده شده، مرکبات، انواع مغزها، کشمش بی‌دانه، سویا، زنجبیل، سیب‌زمینی و ... از جمله موادی هستند که در بیشتر سالادها دیده می‌شوند و تزئین و نحوه سرو کردن آنها در مناطق جغرافیایی مختلف از جمله آسیا، آمریکا یا مدیترانه با هم فرق می‌کند.

در این مطلب می‌خواهیم نحوه آماده کردن 7 سالادی که در سراسر جهان بیشترین شهرت را دارند و به عبارت دیگر جزء معروف‌ترین سالادهای جهان محسوب می‌شوند را توضیح دهیم. پس اگر از عاشقان سینه چاک سالاد هستید یا مثل نگارننده در مواقع اضافه وزن به سالاد رژیم درمانی علاقه دارید با ما همراه باشید. 



سالاد سبزیجات اورگانیک با سس آووکادو


دستور تهیه این سالاد را از «مت گوردون» سرآشپز رستوران Urbane Solace سانتیاگو گرفتیم. با مواد زیر می‌توانید این سالاد را برای 12 نفر تهیه کنید. 

مواد لازم:
روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم
سه عدد آووکادو تازه هر کدام با وزن تقریبی 200 گرم، پوست کنده شده و خورد شده
نمک به میزان لازم
500 گرم سبزی شاهی
6 عدد گریپ فروت پوست کنده و خورد شده
یک‌ونیم پیمانه بادام برشته خورد شده
سیر تفت داده شده با سرکه مرکبات به میزان کافی
پنیر تهیه شده از شیر بز به میزان کافی
سبزی‌های بویا به میزان کافی


در یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید و آن را در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. هر آووکادو را به چهار قسمت تقسیم کنید و آنها را در روغن سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی- قهوه‌ای شود. این عمل را به مدت 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید و سپس آووکادوها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آنها گرفته شود و اندکی به آنها نمک اضافه کنید. 

معادل یک‌چهارم پیمانه شیر را در هر یک از 12 بشقابی که برای مهمانان خود در نظر گرفته‌اید بریزید. در یک کاسه بزرگ نیمی از گیاه شاهی را به همراه گریپ فروت و نیمی از بادام زمینی مخلوط کنید و کمی آنها را با نمک مزه‌دار کنید. این مواد را در شش بشقاب بریزید. سپس در هر بشقاب یک تکه آووکادو و با اندکی چاشنی و سبزی‌های بویا تزئین کنید. برای شش بشقاب دیگر هم فرآیند مذکور را به همین شکل دنبال کنید.


 

سالاد کلم‌پیچ همراه با توت و سرکه انگور


دستور تهیه این سالاد از «آلیس جانیش» سرآشپز رستوران Grand Café سانفرانسیسکو  است که برای 24 نفر مناسب است. البته شما به راحتی بعد از خواندن این دستور می‌توانید مقایس کمتر نیز تهیه کنید.

مواد لازم:
3.5 کیلوگرم گل‌کلم، خورد شده به قطعات کوچک
یک‌دوم پیمانه روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
1.3 کیلوگرم کلم‌پیچ
سه پیمانه پنیر گودا
یک و یک‌دوم پیمانه گردو تفت داده شده


گل‌کلم‌ها را با روغن زیتون مخلوط کنید و اندکی به آنها نمک و فلفل بزنید. آنها را روی سینی فر بگذارید و سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا رنگ آنها قهوه‌ای شوید.

کلم‌پیچ‌ها را از وسط نصف کنید و اندکی به آنها نمک بزنید و به خوبی آنها را مخوط کنید. آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و باهم مخلوط کنید، سپس از یک صافی عبور دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را بشویید و پس از آنکه محصول نهایی را به‌خوبی هم زدید، آن را در 24 کاسه کوچک بریزید.

برای هر ظرف کوچک که آماده کردید به میزان یک‌دوم پیمانه گل‌کلم، یک پیمانه کلم‌پیچ و یک قاشق غذاخوری سرکه در نظر بگیرید. روی آنها اندکی فلفل سیاه بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری پنیر و گردو تزیین کنید.


سالاد کرفس چینی سرد همراه با لوبیا


این بار یک دستور سالاد یک نفره از «کِن اورینگر» سرآشپز رستوران Uni بوستون. 

یک عدد کرفس چینی که از وسط به دو قسمت تقسیم شده، با برگ‌های خورد شده
یک‌دوم پیمانه ترشی پیاز قرمز
200 گرم قارچ خشک
3 قاشق غذاخوری لوبیای قرمز و سفید، ریز خورد شده یا پودر شده
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد


کرفس، پیاز ترشی، قارچ و لوبیا را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به آنها نمک و روغن کنجد اضافه کنید تا مزه‌دار شوند و آنها را در یک ظرف مناسب برای تزیین و سرو کردن آماده کنید.


 

سالاد تربچه به همراه آلو خشک و سس سویا


«مارک لیبرمن» سرآشپز رستوران AQ سانفرانسیسکو این دستور را برای 24 نفر تهیه کرده است. 


مواد لازم:
6 پیمانه آلو خشک
6 پیمانه سرکه سفید
یک‌ و یک‌دوم پیمانه سس سویا
سه‌چهارم پیمانه خوردل
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری دانه‌های بویا
6 عدد لیمو آب گرفته شده
12 عدد تربچه بزرگ، ورقه شده 
نعناع تازه و چاشنی‌های لازم


سرکه را در یک تابه کوچک بریزید و آلو خشک را به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید در همین حالت قرار بگیرند. سس سویا را به آنها اضافه کنید و سپس آنها را همراه با خوردل داخل مخلوط‌کن بریزید تا سس اصلی شما آماده شود.
برای سالاد روغن زیتون، دانه‌های بویا، نمک و آب لیمو را در یک کاسه بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. سپس تربچه‌ها را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. محصول نهایی را در بشقاب‌ها بگذارید و روی آن چند ورقه از تربچه‌ها را برای تزیین قرار دهید. تعداد کمی آلو خشک، به میزان لازم چاشنی و چند برگ نعناع روی هر بشقاب بریزید.



سالاد گلابی آب‌پز و چغندر قرمز

شاید اسم این سالاد عجیب باشد اما بد نیست بدانید که این سالاد یکی از پرطرفدارترین سالادهای رستوران Rialto نیویورک است که «کارل پلیز» سرآشپز این رستوران آن را برای 12 نفر به شیوه زیر تهیه می‌کند: 

مواد لازم: 
دو پیمانه گلابی خورد شده
یک پیمانه پرتقال چینی
یک کیلوگرم سبزی شاهی خورد شده
نیم کیلوگرم کلم بنفش خورد شده
4 عدد چغندر قرمز تفت داده شده، خورد شده
یک پیمانه گردوی تفت داده شده
یک پیمانه پنیر فتا
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل سیاه


در یک کاسه گلابی‌ها را به همراه پرتقال چینی و چغندر با اندکی روغن زیتون مخلوط کنید و سپس پنیر فتا، کلم بنفش و گردو را به آنها اضافه کنید. در پایان در هر ظرفی که آماده کردید و مواد نهایی را قرار دادید، اندکی فلفل سیاه بریزید.


 

سالاد میگو کبابی و توت فرنگی
فرمول تهیه این سالاد را از رستوران Firebirds Wood نیویورک پیدا کردیم که دستور تهیه یک‌نفره آن به شیوه زیر است: 

مواد لازم:
6 عدد میگو بزرگ
چاشنی‌های مورد نیاز برای مزه‌دار کردن میگو
4 پیمانه سبزی مخلوط شده
یک‌سوم پیمانه سیب‌زمینی ورقه شده
-    یک‌سوم پیمانه گردو تفت داده شده
سه‌چهارم پیمانه توت فرنگی خورد شده
یک‌چهارم پیمانه شیر بز
85 گرم سرکه بالزامیک


میگوها را تمیز کنید و سپس آنها را با سیخ روی آتش کباب کنید. اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید، از قبل به مدت 10 دقیقه سیخ‌ها را داخل آب بگذارید تا هنگام قرار گرفتن مقابل آتش نسوزند. چاشنی‌های لازم را به میگوها اضافه کنید و دوباره میگوها را روی حرارت قرار دهید. در مجموع میگوها باید حدود 3 دقیقه مقابل آتش قرار بگیرند تا رنگ آنها صورتی شود. زمانی که میگوها کباب شدند، مواد یاد شده را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و در مرحله نهایی میگوها را به آنها اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید سالاد را در بشقاب سرو کنید.


سالاد نخودفرنگی
«استفان اوکسال» سرآشپز رستوران Branch Line ماساچوست با مواد زیر این سالاد را برای 4 تا 6 نفر تهیه می‌کند. 

مواد لازم:
یک‌ونیم کیلوگرم نخودفرنگی
یک‌چهارم پیماه پیاز قرمز، خورد شده به قطعات کوچک
یک‌چهارم پیمانه نعناع تازه
سه‌چهارم پیمانه سرکه
یک پیمانه پنیر ریکوتا
نمک، فلفل و دیگر چاشنی‌ها به میزان لازم
آب‌ لیمو به میزان مورد نیاز


نخودفرنگی‌ها را تمیز کنید و پوست آنها را جدا کنید. برای تمیر جدا کردن غلاف اصلی از نخود فرهنگی، بهتر است بخشی که شبیه به نخ در قسمت پشتی غلاف قرار گرفته است را بکشید تا دانه‌ها به راحتی از پوسته جدا شوند. 

آنها را داخل یک کاسه بزرگ برزید و سپس پیاز، نعنا تازه، بادام و پنیر ریکوتا را به آن اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کنید و مطمئن شوید که پنیر داخل مواد شما خورد شده و با آن ادغام شده است. سپس نمک، فلفل و دیگر چاشنی‌ها را به آن اضافه کنید.

 

منبع: tamshirin

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی