طرز تهیه خورش لوبیا سبز
- مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم لوبیا سبز
- ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده
- ۳ عدد گوجه فرنگی
- ۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
- روغن به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مقداری
- آبلیمو به میزان لازم
- ۲ ق س گوجه فرنگی
مرحله اول
پیاز را با مقداری روغن در حد طلایی شدن سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید. بعد از عوض شدن رنگ گوشت حدود ۲ لیوان آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. داخل قابلمه ای دیگر لوبیا سبز را همراه با زردچوبه، فلفل قرمز و رب تفت بدهید
مرحله دوم
گوجه فرنگی ها را پوره و اضافه کنید تا لوبیا سبز به همراه آن بپزد. بعد آنها به گوشت پخته شده اضافه کنید. به خورش نمک و آبلیمو اضافه کنید تا مزه دار شود. دوباره در ظرف را ببندید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. بعد از پخت کامل، خورش را در ظرف مناسب بریزید و به همراه برنج یا نان سرو کنید
یه جور دیگه می توانید در صورت تمایل به این خورش لوبیا چیتی هم اضافه کنید، به این ترتیب خورش تان لعاب دار می شود و طعم خوبی می گیرد
نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز
خورش لوبیا سبز جزو انواع خورش میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع:prepare.food.blog
- يكشنبه ۱۵ دی ۹۸