طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ خامه ای سسی خوش طعم و چاشنی ای فوق العاده برای انواع غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ با خامه و یا شیر میتواند تهیه شود اما در حالت کلی سس قارچ راحت و آسان قابل تهیه کردن است و در آماده سازی مواد اولیه آن به مواد خاص و غیر قابل دسترسی نیاز نیست. این سس را میتوانید در منزل و تنها در چند دقیقه به راحتی آماده کنید. سس قارچ برای پاستا ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ، هات داگ و… استفاده میشود. اما طعم سس قارچ با خامه برای استیک بی نظیر است و پیشنهاد میکنیم آن را به هیچ عنوان از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
- ۲ لیوان شیر
- ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید
- ۴۰ گرم کره
- ۳۰۰ گرم قارچ خام
- ادویه دلخواه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه سس قارچ
- قارچها را در قطعات کوچک خرد کنید.
- پیاز را نگینی کنید.
- قارچ را در تابه به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- پیاز و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.
- خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید و سپس سس را سرد و یا گرم سرو نمایید.
نکات کلیدی تهیه سس قارچ خامه ای:
-در تهیه سس قارچ و خامه میتوانید از جعفری ساطوری شده به میزان 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید. تنها کافیست در مرحله آخر جعفری خرد شده را در سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند و سبزی ها نرم شوند. -همچنین برای تهیه سس قارچ و پنیر میتوانید با اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ تر کنید و طعم پنیری خوبی به سس بدهید. -برای طعم دهی بیشتر به این سس میتوانید از سیر رنده شده و آویشن نیز استفاده کنید و در حین تفت دادن، آن ها را با قارچ مخلوط کنید. -این سس را میتوان با خامه و یا شیر تهیه کرد. در صورت تهیه سس قارچ با شیر از آرد هم برای غلیظ شدن سس استفاده میشود. اما در روش دیگری این سس، با هر سه این مواد تهیه میشود. به این صورت که مقدار کمی شیر با مقدار کمی خامه در سس ریخته میشود. انتخاب روش طرز تهیه سس قارچ خامه ای به خودتان بستگی دارد. اگر تمایل دارید سس قارچ رژیمی داشته باشید بهتر است از خامه کمتری در تهیه آن استفاده کنید. -در صورت تمایل و برای طعم دادن بیشتر به سس قارچ خامه ای، میتوانید در 10 دقیقه آخر جوشیدن مواد سس، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در سس بریزید. -قارچ ها میتواند به صورت ورقه ای و یا نگینی خرد شود. به هر شکلی که تمایل دارید میتوانید قارچ ها را خرد نمایید. حتی میتوانید قارچ های سرخ شده را با دو سوم خامه و نمک در مخلوط کن بریزید تا ریز و یک دست شوند.
منبع : نمناک
- پنجشنبه ۷ آذر ۹۸