دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

طرز تهیه آش کشک و جعفری

مواد لازم برای 6 نفر

 

* پیاز : یک عدد ، خرد شده آش کشک

* سیر : 2 حبه

* گوجه فرنگی : 2 پیمانه ، رنده شده

* فلفل : یک قاشق مرباخوری

* گوشت چرخ کرده : 250 گرم

* پیاز : یک عدد، رنده شه

* رشته آشی : یک پیمانه

* جعفری : 250 گرم، خرد شده

* کشک : یک پیمانه

* نعناع داغ : 2 قاشق غذاخوری 


طرز تهیه و دستور پخت آش کشک 

 

* گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.

* پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.

* بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده و فلفل را بیفزایید.

* قلقلی ها را نیز افزوده و آب بریزید.

* وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلی ها بپزند.

* در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن نعناع داغ بریزید.

 

نکته

این دستور 220 گرم کربوهیدرات، 130 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 2390 کیلوکالری انرژی دارد.


نکات تکمیلی در مورد آش کشک

 

* آش کشک جزو آش و حلیم میباشد .

* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه .

* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .

* آش کشک را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید . 

* همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : استوار

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی