لازانیا غذایی خوشمزه و محبوب است که ارزش غذایی بالایی هم دارد. در این پست از مجله آشپزی بهار میخواهیم روشی برای پخت لازانیا به شما آموزش دهیم که این غذا را حتی خوشمزهتر خواهدکرد.
مواد لازم برای لازانیای سوخاری
شیر ۱ پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده ۱ پیمانه
لازانیا ۷ ورق
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی بهار به میزان لازم
طرز تهیه
قابلمه حاوی مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و ورق های لازانیا را همراه مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شوند، سپس آنها را آبکشی کنید. در یک تابه یک چهارم پیمانه روغن را به همراه نصف شیر روی حرارت قرار دهید و بعد از گرم شدن آن پنیر را بع آن اضافه کنید تا آب شود. در یک تابه دیگر قارچ را به همراه مقداری روغن تفت دهید، سپس مقداری از مایهی پنیر را روی هر ورق لازانیا قرار دهید و تعدادی قارچ روی آن بریزید. هر کدام از ورقها را تا کنید و آن را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند، بعد از آنکه ظرف را از یخچال بیرون آوردید، در یک کاسه تخم مرغ و شیر را خوب با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را بریزید. حالا هر کدام از تکههای لازانیا را ابتدا داخل کاسه شیر و تخم مرغ و سپس داخل کاسه پودر سوخاری کاملا بغلتانید. در یک تابه گود مقدار مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های لازانیا را داخل آن خوب سرخ کنید. لازانیاهای سرخ شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
منبع : روغن بهار
- سه شنبه ۵ شهریور ۹۸