آموزش مراحل طرز تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولا در مجالس مهم برای پذیرایی از مهمانان استفاده می شود . خیلی ها دوست دارند این غذا را خودشان در منزل یا مکان های تفریحی تهیه کنند، اما طرز ساخت و نکات ضروری برای پخت آن را نمی دانند. در زیر به طرز تهیه کباب کوبیده در منزل اشاره می کنیم :
مواد لازم برای پخت کباب کوبیده
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت چرخ کرده... یک کیلوگرم
پیاز... 300 گرم
در دیگچه همراه ما باشید.
زعفران ساییده شده... یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل...به مقدار کافی
طرز تهیه کباب کوبیده
1 -در اولین مرحله برای طرز تهیه کباب کوبیده ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید. اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.
2 - در مرحله دوم برای تهیه کباب کوبیده گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید. زعفران ساییده شده را نیز در کمی آبجوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دستتان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند. سپس مخلوط گوشتی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کوبیده
3 - سیخ کردن گوشت در تهیه کوبیده مراحل خاص خود را دارد . ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دستتان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دستتان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همانطور که مواد در دست راستتان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.در پایان دوباره دستتان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. به گزارش اسان طب اکنون ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخها انجام دهید. سپس آتش را بر پا کرده، سیخها را روی آن قرار دهید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.
نکات طرز تهیه کباب کوبیده
نکته1: برای ساخت کوبیده گوشت کباب کوبیده را 2بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کوبیده با گوشت گوساله بهتنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمتهای خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
نکته 2: با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخممرغ به مایه کباب اضافه کنید.
نکته 3: برنج این چلوکباب را هم بهصورت جداگانه در قابلمه یا پلوپز آماده کنید.
طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده
در این بخش درباره ترفندهای طرز تهیه کباب کوبیده اطلاعاتی را تقدیمتان کردیم. امیدواریم از مطالعه این بخش استفاده لازم را برده باشید.
مطمین باشید بعد از چند بار تمرین شما هم میتوانید یک کباب کوبیده خوشمزه برای مهمان هایتان تهیه کنید.
- چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷