تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
مواد مورد نیاز
آرد 130 گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
کره 60 گرم
پودر قند 60 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پوره سیب یک و یک دوم پیمانه
بادام برشته و خردکرده 3 قاشق سوپخوری
پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پوره سیب
سیب پوست گرفته 650 گرم
آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن گاه کره، پودر قند و تخم مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
2. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. اکنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به اندازه قطر قالب کیک یزدی، دایره هائی از آن ببرید و داخل قالب ها پهن کنید.
3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب ها بریزید. سپس روی آن ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر کاملاً به هم بچسبند. اینک قالب ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت ها بپزند و طلائی رنگ شوند.
4. بعد صبر کنید تا تارتلت ها روی پنجره سیمی خنک شوند. حالا آن ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه پوره سیب
سیب ها را خرد کنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر کنید تا خنک شود. اکنون آن را پوره کنید و با پودر شکر و دارچین مخلوط سازید.
- شنبه ۱۵ آبان ۹۵