دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

ساده ترین و بهترین دستور پخت “آش دوغ شیرازی” با طعم عالی

مواد لازم برای آش دوغ شیرازی

  • گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
  • برنج:دو لیوان
  • لپه:یک لیوان
  • شوید و نعنا خشک:به مقدار کافی
  • دوغ:به مقدار کافی
  • پیاز
  • نمک و زردچوبه و روغن:به مقدار کم

آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

برنج و لپه را جداگانه بشویید و با کمی آب خیس دهید.

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و گوشت چرخ کرده را به همراه پیار خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه  داخل روغن داغ شده  تفت دهید .

بعد از تفت گوشت ، لپه خیس داده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و برنج و شوید خشک را داخل آن بریزید و با مقداری آب  روی حرارت قرار دهید و تا بپزد .

در حین پختن برنج به آن کم کم آب اضافه کنید تا برنج نرم نرم شود.

بعد از پخت دانه های  برنج گوشت و لپه را تفت داده شده را به آن اضافه کنید و دوغ را هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا مواد کاملا کنار هم بپزند و قوام بیایند.

در آخر آش را بچشید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان بریزید.

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ شیرازی

آش دوغ شیرازی جزو غذای محلی - سایر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش دوغ شیرازی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : هدهد10

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی