دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

کندی پرتقال

مواد لازم :
پرتقال ۳ عدد.
شکر ۱ پیمانه.
آب ۱ پیمانه.
شکلات آب شده مقداری.

طرز تهیه :
ابتدا پرتفال ها رو بشورین، سر و تهشون رو برش بدید و بعد پوستش رو بکنید پوست پرتقال رو برشهای نواری بدید و بعد با یک چاقوی تیز قسمت سفید اسفنجی داخل پوست ها رو جدا کنین. بعد پوستهای خلال شده رو با مقداری اب بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد، آب به انداره ی بریزین تا روی پرتقال ها رو بپوشونه، وقتی اب به جوش اومد بزارید ۳۰ ثانیه روی حرارت باشه و بعد ابکش کنید. این کار رو ۳ بار تکرار کنید و ابکش کنید. دوستان من توی کلیپ فقط یک بار شو نشون دادم.باید حتما 3 بار این کار رو انجام بدین تا تلخی پوست ها گرفته بشه، و هر دفعه هم آب سرد استفاده کنین. حالا پوست ها رو دوباره در قابلمه ریخته یک لیوان شکر ویک لیوان اب رو بهش اضافه کنین و بزارید روی حرارت متوسط بجوشه و شربت غلیظ بشه تقریبا به مدت ۴۵ دقیقه بعد پوستها رو خارج کنید و جدا جدا بزارید روی کاغذ روغنی تا خشک شن، ی شب تا صبح طول می کشه تا خشک شن. بعد میتونید مقداری شکلات رو اب کنید و نصف کندی ها رو بزنید توی شکلات و بچینید روی کاغذ روغنی تاشکلات خودش رو بگیره و بعد بچینید توی ظرف سرو با چای نوش جان کنین.

در دیگچه همراه ما باشید.

نکته:
نسبت شکر و آب حتمآ باید یکسان باشه.
ماندگاری این کندی ها زیاده و باید حتما توی ظرف در بسته نگه داریشون کنین، اگه شکلاتیشون کردین، ظرف دربسته رو تو یخچال بذارین.
اگه دوست داشتین می تونین به جای شکلات، خلال ها رو اول با شکر آغشته کنین بعد بزارین خشک شن، این جوری کندی های شکری دارین.
امیدوارم این خوشمزه ها رو درست کنین و از خوردنشون لذت ببرید.

 

منبع: hamechi

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی