دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

ترشی لیته بادمجان

این ترشی خیلی سریع آماده می شود. می توانید آن را همان موقع هم استفاده کنید، ولی اگر حداقل برای ۱ هفته استراحت کند، خوش طعم تر می شود.

 

ترشی لیته بادمجان و هویج

 

مواد لازم
بادمجان به میزان لازم
سرکه 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 250 گرم
هویج 5 حبه
سیر 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
ترخون به میزان لازم
نمک به دلخواه
فلفل افزودن به علاقه مندی

 

طرز تهیه

1- بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
2-هویج ها را پوست بگیرید و ریز نگینی کنید. آن ها به همراه مقدار کمی آب بپزید تا کاملا نرم شوند.
3- سیرها را ریز خرد کنید.
4- از 2 قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک استفاده کنید.
5- می توانید از 200 گرم ترکیب سبزیجات تازه مانند نعناع، ترخون، گشنیز و ریحان هم استفاه کنید.
6- می توانید ترشی را بلافاصله استفاده کنید، ولی برای خوش طعم شدن آن، بگذارید تا 1 هفته در یخچال استراحت کند و جا بیفتد.


می توانید بادمجان ها را با آب خیلی کم روی حرارت پایین بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود و یا آن ها را روی شعله گاز و یا در فر کبابی کنید.سپس بادمجان ها را با قدری سرکه و زردچوبه بجوشانید و با کمک چنگال و یا گوشت کوب کاملا له کنید.هویج پخته، سیر، سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک را به بادمجان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.در نهایت سرکه، نمک و در صورت تمایل فلفل به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.ترشی را در ظرفی که هوا نکشد بریزید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.آن را در یخچال نگهداری کنید.

جمعه ۲۰ بهمن ۹۶ , ۱۰:۴۰ پروژه هوش مصنوعی
عالی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی