دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

رولت خامه یک دسر ساده و سریع و ارزان برای یک دورهمی عصرانه به عنوان شیرینی خانگی و حتی به عنوان کیک تولد است.

مواد لازم رولت ساده
آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم
آب گرم:3 قاشق سوپخوری
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه قنادی :150 گرم 
پودر شکر:یک دوم فنجان
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری

رولت خامه ای - طرز تهیه شیرینی رولت سوئیسی با عکس | ایران کوک

 طرز تهیه رولت ساده :


آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و چند بار از الک رد کنید.
 
فر را با دمای 176 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را با روغن چرب نمایید.
 
زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سپس داخل ظرفی سفیده ها را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا سفت شود.
 بعد نیمی از شکر را به اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
 
در ظرفی دیگر زرده ها را به همراه 3 قاشق آب گرم و وانیل مخلوط کنید و نیز بقیه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کرمی رنگ شوند. 
سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید.وقتی مواد یکدست شدند سفیده سفت شده را در چند مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک آرام مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
 
خمیر بدست آمده رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید، بعد سینی را برای یک ربع تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت پخته شود. 
 

همچنین بخوانید:

در این فاصله خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرم دادن از فریزر خارج کنید و وقتی کمی یخ آن باز شود با وانیل و پودر شکر با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد.
 
بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.
 
سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.
 
نان را بعد از خنک شدن آرام، باز کنید و خامه رانان را روی سطح آن بمالید و دوباره نان را رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
 
سپس رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظرتان بچینید و روی آنها را با پودر شکر و خامه تزیین کنید.
 
در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی وانیلی نیز استفاده کنید و بستنی کمی نرم شده را با قاشق روی سطح کیک پخش کنید و کیک را رول کنید.

سپس رول ها را 3 ساعتی داخل فریزر قرار دهید تا بستنی ها دوباره سفت شوند.


رولت های خامه ای را میتوانید با انواع شکلات، مربا، و میوه های فصلی میتوانید تزیین کنید .

نکات تکمیلی در مورد رولت ساده
رولت ساده جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت ساده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.


منبع: leztashpazi

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی