دیگچه

دستور پخت های متنوع را در دیگچه ببینید.

فوت و فن پخت کوفته تبریزی که باید بدانید

 نکات و فوت و فن های کوفته تبریزی مجلسی :

کوفته تبریزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران می باشد که منتسب به شهر تبریز است و تفاوت آن با دیگر کوفته در طرز تهیه و مواد اولیه این کوفته است.اگر فوت و فن کوفته تبریزی را ندانید بدون شک کوفته شما وا می رود و حالت توپی و گرد خود را از دست می دهد.

فوت و فن کوفته تبریزی

نکات کوفته تبریزی

نکات مهم پخت کوفته تبریزی :

  • باید مقدار مواد اولیه متناسب باشد یعنی باید در اندازه گیری مواد اولیه دقت کافی داشته باشید اگر میزان گوشت به نسبت بقیه مواد زیاد شود کوفته سفت می شود و اگر میزان لپه و برنج زیاد باشد کوفته وا می رود.                                                                                                                                                                                                                                                  همچنین بخوانید:                                                                                                                                                         طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی                                                                                                                      طرز تهیه کاکا کدو حلوایی                                                                                                                                            شیرینی ماکارون
  1. یکی از مهمترین نکات تهیه کوفته تبریزی انتخاب گوشت مناسب آن است. گوشتی مناسب کوفته است که ترکیبی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد و نباید چربی داشته باشد.
  2. برای ایجاد چسبندگی و جلوگیری از وا رفتن کوفته، گوشت را 2 بار چرخ کنید.
  3. برای اینکه کوفته وا نرود مواد اولیه را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد.
  4. موقع اضافه کردن کوفته ها به مایع سس، دمای مایع سس بسیار اهمیت دارد چون باید سس به جوش بیاید و سپس شما کوفته ها را درون مایع سس قرار دهید.
  5. میزان اندازه مایع سس نباید خیلی کم و خیلی زیاد باشد و باید تا 70% کوفته، سس مایع داشته باشید و نباید به طور کامل کوفته ها پوشیده شده باشد.
  6. در 20 دقیقه اولی که کوفته ها درون سس مایع قرار می گیرند به هیچ عنوان کوفته و قابلمه را تکان ندهید چون زمان حساسی است و ممکن است کوفته ها ترک بخورد.
  7. برای جلوگیری از وا رفتن کوفته حتما آب پیاز را کامل بگیرد و اینکه برنج و لپه را نیم پز کنید (به طور کامل نپزید).
  8. برای اینکه کوفته وا نرود از ظرف بزرگ استفاده کنید تا کوفته ها روی هم نباشند و درب قابلمه را در 10 دقیقه اول پخت نگذارید.
  9. برای اینکه از وا رفتن کوفته جلوگیری کنید بهتر است بعد از آماده کردن مواد کوفته روی آنها را بپوشایند و مدتی در یخچال بگذارید و استراحت دهید.
  10. سبزی کوفته تبریزی هر چقدر تازه باشید به همان اندازه کوفته خوشمزه و خوش عطر خواهد شد و سبزی آن شامل تره، نعنا،جعفری، پیازچه و ریحون می باشد.
  11. اگر مقداری عدس خام را چرخ کنید و به مواد اضافه کنید کوفته وا نمی رود.
  12. اضافه کردن آرد و تخم مرغ به مواد کوفته باعث می شود وقتی آن را درون سس مایع میگذارید متلاشی نشود.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی